این روزا بیشتر کاربرای اینترنت، از انواع مودم برای دریافت این سرویس استفاده می کنن. مودم هم مثل هر دستگاه الکترونیکی دیگه ای ممکنه به دلایل مختلفی دچار مشکلاتی بشه؛ مثلا قطع و وصل بشه یا این که کلا روشن نشه. خب بدون شک این مساله تاثیرات منفی زیادی رو کار شما میذاره و اذیتتون میکنه. به همین خاطر هم لازمه که با مراحل و روش های عیب یابی مودم آشنا باشین. در این صورت میتونین مشکل و منشأ بروزش رو خیلی زود شناسایی کنین و در زمان مناسب برطرفش کنین. در ادامه ی این مطلب، نکات کامل و کاربردی رو راجع به عیب یابی انواع مودم و ترفندهای رفع ایراد به شما همراهان عزیز ارائه میدیم بتونین مشکل رو برطرف کنین. همچنین یادآوری می کنیم که مهندسین مجرب IT در مرکز طراحی شبکه ، خدمات تخصصی رو برای ترمیم مودم به شما ارائه میدن؛ ما رو همراهی کنین.

تعمیر مودم

مراحل عیب یابی مودم

برای این که بتونین مودم رو عیب یابی و مشکلاتش رو برطرف کنین، باید به ترتیب زیر پیش برین:

  • اگه مودم ADSL تون دچار قطعی شد، بهتره اول از روشن بودن و اتصال صحیح اون به خط تلفن و کامپیوتر اطمینان حاصل کنین.
  •  حالا باید از فعال بودن سرویس اینترنتتون مطمئن بشین. علامت اصلی فعال بودن خط ADSL، روشن چراغی به همین اسم روی مودم هست. اگه این چراغ روشن میشه ولی شما به اینترنت دسترسی ندارین، ممکنه اشتراکتون تموم شده باشه. یه کار دیگه هم که باید بکنین اینه که با یه مودم دیگه هم اتصال رو چک کنین؛ چون ممکنه اتصال قطع باشه و چراغ به خاطر خرابی روشن بشه.
  •  در سومین مرحله ی عیب یابی مودم ، باید به این نکته توجه کنین که اگه مودم تون رو تعویض کردین، بعضی از ISP ها شناسه سخت افزاری مودم قبلی شما رو به عنوان تنها مودم معتبر برای استفاده از سرویس شما، قفل میکنن. این یعنی شما با تعویض مودم، به هیچ وجه امکان اتصال به اینترنت رو نخواهید داشت. لازمه که این مورد رو با ISP بررسی کنین و در صورت فعال بودن این حالت، مودم جدید رو از خط تلفن جدا کنین. برای رفع این مشکل، خط باید ریست بشه.
  • 4- معمولا بعد از تنظیم مودم روی حالت PPPoE ، چراغ اینترنت اون روشن میشه. حالا اگه در این حالت هم اینترنت روی سیستم تون ندارین، باید از سالم بودن کابل ها مطمئن بشین. بعدش برای عیب یابی مودم، باید اطمینان پیدا کنین که کارت شبکه به درستی تنظیم شده. نشانه صحیح اتصال کابلی صحیح و تنظیمات صحیح کارت شبکه، چشمک زدن چراغ LAN روی مودم و روی کارت شبکه کامپیوتر هست.
  • خیلی از کاربرا با مودم بی سیم شون مشکل دارن؛ به این ترتیب که میگن از طریق کابل به اینترنت دسترسی دارن اما روی اتصال وایرلس، نت ندارن. یعنی درحالی که به وایرلس متصل هستن، به اینترنت بیسیم دسترسی ندارن. در صورت بروز این مشکل، ممکنه خاموش بودن حالت وایرلس روی مودم باشه. (بعضی از مودم ها برای حالت وایرلس دکمه ی مجزا دارن). همچنین این احتمال وجود داره که تنظیمات آی پی کارت شبکه وایرلس دستگاه شما روی حالت دستی باشه. طبق تجربه و توصیه ی کارشناس های مرکز طراحی شبکه، بهتره این بخش رو روی حالت اتوماتیک بذارین. گاهی هم درایور کارت شبکه وایرلس مشکل داره که با یه آپدیت کردن برطرف میشه.
  •  ششمین مرحله ی عیب یابی مودم ، مربوط به آیتم Dial On Demand هست که اگه فعال باشه، در صورت عدم استفاده سیستم از اینترنت، مودم خود به خود قطع میشه. این حالت برای جاهایی مناسبه که مدت زمان اتصال به اینترنت هم در صورت حساب مشتری تاثیر داشته و لحاظ بشه (مثل کافی نت ها). البته ISP در ایران، این حالت رو در نظر نمیگیرن. فراموش نکنین که به محض اینکه کامپیوتری مجددا نیاز به اینترنت داشته باشه، مودم باز به صورت خودکار به اینترنت متصل میشه. با این تفاسیر، در زمان قطع بودن اتصال، چراغ اینترنت هم خاموش میشه و شما رو به اشتباه میندازه. پس حتما از فعال بودن یا نبودن این حالت مطمئن بشین.
  •  یکی دیگه از موارد و مراحل عیب یابی مودم ، مربوط به نویز ها و خش خش های خط تلفن هست. بعضی از کاربرا هم از این مساله شکایت دارن که وقتی تلفن زنگ میخوره، اتصال اینترنت قطع میشه. خب اگه این مشکلات پیش اومد، مطمئن باشین که اسپلیتر یا همون نویز گیر مودم تون خرابه یا درست نصب نشده. بنابراین اول از اتصال صحیح این بخش مطمئن بشین. برای این کار، اول باید مطمئن بشین که خط تلفن به ورودی اون متصل شده و پورت های خروجی اسپلیتر به تلفن و مودم به صورت صحیح وصل شدن. اگه فاصله بین مودم و دستگاه تلفن زیاده، بهترین راه، اصلاح سیم کشی تلفن هست.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانشگاه مجازی مدرسه ی شادوبا نشاط آرزوی همه کامپیوتر و نرم افزار بهترین سایت کهکشان انیمیشن و بازی و تفریح تبلیغات ارزان سراب شرکت فرش ارتمیس